Bemutakozás


Kiskorom óta imádom az állatokat. A családunkba mindig is voltak kisebb háziállatok rágcsálók, csigák, cicák, kis testű kutyusok.

Mikor párommal összeköltöztünk nagyon boldogok voltunk de nekem mindig volt  egy kis hiányérzetem. Úgy éreztem kell még valami, vagy valaki. Először magunkhoz vettünk egy kis cicát, de sajnos egy nyárra haza kellett költöznünk és a cica annyira megszokta a vidéki szabadságot hogy mikor szeptemberben visszaköltöztünk Budapestre folyton kiszökött a bukó ablakokon, illetve depresszióba eset.

Így az állatorvos javaslatára hazaköltöztettük Balatonra. Újra magányosak lettünk és ismét visszatért a hiányérzet. 
Egyre jobban vágytam egy kutyára akivel nagyokat sétálhatunk és játszhatunk.
Réges-rég nagy rajongója voltam a bulldogoknak és azon belül is a Francia bulldognak. Így tudtam hogy az első kutyám nem lehet más csak is egy buci.
2015 Június 4. megérkezett hozzánk Chilli. Szerelem volt első látásra. Imádom és megfogadtam hogy mindent megadok neki és még annál is többet. 
 
2016 májusában készítettem Chillinek egy szettet.

Úgy döntöttem csinálok neki a hét minden napjára egyet, hogy változatos legyen a megjelenése. Egy közösségi oldal egyik kutyás csoportjában többször osztottam meg Chilliről olyan képet ami valamelyik szettben díszelgett. Egyre többen kérdezgették kommentben illetve az utcán sétáltatás közben , hogy hol vettem? Mikor elmondtam hogy én készítettem erre a legtöbb reakció az volt hogy csinálnák-e nekik is egyet. Párom bíztatott hogy ezzel kéne foglalkoznom és hogy kéne valami márkanév is ha már kézzel készített terméket adok ki a kezemből. Persze rögtön tudtam hogy a termékeink fantázia neve csak is Chillihez köthető lehet.

Így megterveztem saját márkanevünket a Chill-Dog logót. Azt hiszem nagyon is testhez álló lett.

És ezt azóta rengeteg vásárló megjegyezte. 
Először az alap nyakörveket és pórázokat forgalmaztuk. Aztán jött az autós biztonsági öv, ami viszonylag újnak számított hiszen akkoriban jóformán csak unalmas fekete egyszínű biztonsági öveket lehetett kapni. A termék nagyon sikeresnek bizonyult, a piacra dobás után rengeteget eladtunk. Így tovább bővítettük termékeink listáját. Megjelentek a különféle nyakörvek (csatos, bebújós, heveder fojtó, félfojtó, làncos fojtó, biztonsági csatos) a többféle póráz (sima póráz, rövid póráz, iker póráz, állítható póráz, kiképző póráz, láncos póráz) illetve a hámok és a gazdi karkötők. 
 
2016 szeptemberében elkaptak egy BKK tömegközlekedési járaton és leszállítottak mondván hogy a szájkosár minden kutyára kötelező.

Hiába magyaráztam az ellenőrnek, hogy nem bánt a kutya meg amúgy is egészségügyi okokból nem lehet rá tenni, nem érdekelte azt mondta örüljek hogy nem büntetett meg. 
Hazamentem és az interneten kerestem valami szájkosár szerűt bulldognak. Felidegesített hogy ami van azt csak külföldről lehet rendelni baromi drágán. Így fogtam magam és nekiálltam elkészíteni a saját fejlesztésű "bulldog szájkosarat''. Mikor elkészült és felraktam egy bulldogos oldalra nem várt sikert hozott. Rengeteget rendeltek belőle. Ilyen szájszíjat csak mi forgalmaztunk szóval ez tényleg egyedi és saját tervezésű. Minden szájszíj egyedi méretre készül és a gazdi kedve szerint van díszítve. 
 
Lehet hogy a szalagjaink nem a legegyedibbek, de vidámak és divatosak azok a kutyusok akik hordják. Mostanra már megtaláltuk a tökéletes nyersanyagot és nyomdát, így már lehetőségünk van a saját terveinket is szalagra vinni. Arra törekszünk, hogy mintás termékeink már messziről sugározzák a Chill-Dog egyediségét.
 
Nagyon szerettünk volna termékeinkkel eljutni kutyás rendezvényekre is. Így megkerestük Katona Tamást aki rengeteg kutyás esemény szülőatyja. Nagy örömünkre rettentően segítőkész és együttműködő volt. Megengedte hogy részt vegyünk egy Országos Bulldog találkozón melyen nagyon megvolt elégedve termékeinkkel és velünk is. 
Mai napig szíves örömest megyünk rendezvényeire hiszen azon kívül hogy fantasztikus hangulatúak tényleg  ügyel arra, hogy minden a kutyákról szóljon!
 
A jövőben törekszünk arra hogy tovább tökéletesítsük termékeinket, hogy minden gazdi megtalálja azt ami kutyusához a legjobban illik!