Termék ismertető


Csatos nyakörv

Ez a nyakörv minőségi alapanyagokból készül, amely egy minőségi műanyagcsattal és rozsdamentes hegesztett kiegészítő elemekkel van ellátva. A műanyag csat biztosítja a nyakörv gyors le- és fel helyezését a kutyus nyakára, a csúszó biztosítja az állíthatóságát a nyakörvnek. Ez a nyakörv típus a legközkedveltebb.


Bebújós nyakörv

Ez a nyakörv minőségi alapanyagokból készül, amely rozsdamentes hegesztett elemekkel van ellátva. A csat helyét egy plusz csúszó helyettesíti, ebből kifolyólag a nyakörv nem szétkapcsolható, felhelyezése kicsit bonyolultabb mint a műanyagcsatos változatnak. Minden egyes felhelyezés előtt nagyobbra kell állítani mint a kutyus feje, hogy az kényelmesen átférjen rajta, utána a nyakmérethez kell igazítani a csúszó segítségével. Itt nemcsak a nyakméretre, de a kutyus fejkerületének a legszélesebb pontjára is szükség van!
Fojtó nyakörv

Ez a nyakörv minőségi alapanyagokból készül, amely rozsdamentes hegesztett elemekkel van ellátva. Nincsen sem műanyag csat, sem csúszó. Karikák segítségével lehet a nyakörvet egészen kicsire összehúzni, illetve tágítani. A fojtó funkció nincsen lekorlátolva. A le- és felhelyezés hasonlóan történik mint a bebújós típusnál. Itt nemcsak a nyakméretre, de a kutyus fejkerületének a legszélesebb pontjára is szükség van! Ha sétálás közben húz a kutya, akkor ez a típus ideális a nevelésre.Félfojtó nyakörv

Ez a nyakörv minőségi alapanyagokból készül, amely rozsdamentes hegesztett elemekkel van ellátva. Egy meghatározott méret között lehet a nyakörvet összehúzni, vagyis „ fojtani”, a csúszó pedig biztosítja az állítási lehetőséget. Itt nemcsak a nyakméretre, de a kutyus fejkerületének a legszélesebb pontjára is szükség van! Hasonló mint a fojtós változat, csak itt korlátozva van a fojtó funkció.Láncos félfojtó nyakörv

Ez a nyakörv minőségi alapanyagokból készül, amely rozsdamentes hegesztett elemekkel van ellátva. Ugyanolyan mint a félfojtós típus, csak itt a félfojtó funkciót egy láncos félkarikás fémkellék biztosítja. Egy meghatározott méret között lehet a nyakörvet összehúzni, vagyis ”fojtani” ( ameddig a lánc engedi), a csúszó pedig biztosítja az állítási lehetőséget. Itt nemcsak a nyakméretre, de a kutyus fejkerületének a legszélesebb pontjára is szükség van! Nincsenek listázandó termékek ebben a kategóriában.